Expoziţia-târg “Ultima frunză 2017”, or.Ocniţa, 24-27 octombrie 2017

Circa 20 de agenţi economici şi-au expus produsele la expo-târg „Ultima frunză 2017”, ediţia IV-a, organizată de filiala Edineţ a CCI RM şi Consiliul raional Ocniţa la data de 24-27 octombrie 2017.

Dna Inna Stanciu, directorul filialei Edineţ a CCI a spus: “Expoziţia “Ultima frunză 2017” este ultima organizată în anul 2017. În cadrul expoziţiei sunt prezentaţi producătorii autohtoni cu mărfuri de larg consum: de la haine pentru maturi pâna la produse alimentare. Sper ca expoziţia să aibă succes atât pentru expozanţi, cât şi pentru cumpărători. Expo-târgul constituie o platformă eficientă pentru întîlnirea producătorilor autohtoni, prelucrătorilor, prestatorilor de servicii şi consumatori”

Dnul Vasile Romaniuc, preşedintele Consiliului raional Ocniţa a menţionat „Expo-târgul va asigura accesul la diverse resurse pentru creşterea calităţii şi competetivităţii produselor autohtone, va oferi agenţilor economici posibilitatea de a găsi noi parteneri şi de a se familiariza cu cele mai bune practici în dezvoltarea unui business de succes.”

Participanţii vor prezenta pe parcursul a 4 zile o imagine desfăşurată a mai multor domenii ale economiei, contribuind la susținerea producătorului autohton, promovarea mărfurilor calitative și competitive pe piaţa internă şi externă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

Este de menţionat faptul că filiala Edineţ a CCI în anul 2017 a organizat 6 expoziţii-târguri.

Distribuie acest articol: