Târgul expoziţional „Primăvara la Donduşeni 2018”, ediţia a II-a, 20-22 mai 2018

În perioada 20-22 mai 2018 la Donduşeni a avut loc Târgul expoziţional „Primăvara la Donduşeni 2018”, ediţia a II-a.

Circa 20 de agenţi economici din Chişinău, Bălţi, Găgăuzia, Sângerei, Ungheni, Râşcani, Briceni, Donduşeni, Edineţ participă la târgul expoziţional organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldovei în colaborare cu Primăria Donduşeni, Consiliul raional Donduşeni.

Târgul expoziţional „Primăvara la Donduşeni 2018”  rămâne a fi o oportunitate pentru promovarea produselor şi serviciilor companiilor autohtone. Scopul evenimentului a fost susţinerea producătorului autohton, crearea premiselor pentru lansarea produselor competitive pe piaţă, un mod de stimulare a activităţii antreprenoriale. Nu în ultimul rând, acesta oferă posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, a face schimb de experienţă şi a cerceta piaţa din regiunea de nord.

La târg au fost expuse mărfuri de larg consum, produse alimentare, mărfuri industriale etc.

De menţionat, expoziţia-târg  se organizează anual, cu scopul de  a încuraja şi facilita iniţierea relaţiilor de colaborare dintre întreprinzătorii autohtoni, a promova produsele şi serviciile acestora, a le propune vizitatorilor un spectru larg de mărfuri.

Distribuie acest articol: