Târgul Expoziţional Universal „Florar 2018” ediţia a II-a, 23-26 mai 2018

DSC_0461În perioada 23-26 mai 2018 la Edineţ, Filiala Edineţ a CCI a RM în parteneriat cu Consiliul raional Edineţ şi Primăria municipiului Edineţ se desfăşoară Târgul Expoziţional Universal „Florar 2018” ediţia a II-a.

De fapt, acest eveniment, creând o tradiţie frumoasă şi importantă a economiei regionale, oferă producătorilor posibilitatea de a-şi prezenta rezultatele obţinute, de a atrage mai mulţi clienţi interesaţi în produsele lor şi parteneri de afaceri.

Circa 20 agenţi economici din diferite regiuni ale Moldovei au participat la Tîrgul Expoziţional Universal „Florar 2018”, unde  au avut posibilitatea de a promova mărfurile şi serviciile, precum şi face prezentări de întreprinderi, degustări de produse alimentare.

În cadrul tîrgului expoziţional la banner-ul proiectului vizitatorii au aflat detalii despre proiectul „Edineț – Pol de creștere economică a regiunii de nord a Republicii Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Inițiativei „Primarii pentru creștere economică”, implementat de Primăria mun.Edineț în parteneriat cu Asociația Obștească „Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată” și Camera de Comerț și Industrie a RM. Pentru vizitatori au fost distribuite leaflete și broșure, a avut loc interacţiunea cu ei, au fost lămurite posibilităţile pentru dezvoltarea comunităţii prin îmbunătățirea capacităților locale și a infrastructurii de afaceri pentru stimularea creării de întreprinderi în regiunea Edineț,  noi locuri de muncă, oportunități de dezvoltare și drepturi economice şi sociale pentru cetăţenii regiunii.

“Consider că un astfel de târg te ajuta în primul rând ca şi imagine. Te ajuta să-ţi măreşti cercul de clienţi, să cunoşti oameni noi, să cunoşti piaţa şi să creşti în ochii pieţei. Modul cum te prezinţi la un astfel de târg, corelat cu numarul de vizitatori, ajută în final la creşterea imaginii firmei.” – Iana Gudzenco, director regional AVON.

“Au fost mai multe motive pentru care am decis să participam anul acesta la evenimentele expoziţionale. Noi reuşim să furnizăm produse pentru clienţii noştri. Suntem siguri că avem ceea ce trebuie pentru orice client.” – repzentant SRL TDV Grup.

„Participarea la aceste evenimente este un succes pentru noi, deoarece clientii noştri ne vizitează, intră în contact cu produsele pe care le avem, unele dintre ele fiindu-le cunoscute deja, dar de fiecare dată descoperă lucruri noi, astfel încât devine o posibilitate de a le achiziţiona” – Serghei Bîcov, director SRL Tatti-Lux.

De menţionat, că în anul 2018 filiala Edineţ a CCI RM în parteneriat cu administraţia publică locală din Edineţ, Donduşeni, Briceni şi Ocniţa a organizat 6 activităţi expoziţionale şi târguri.

Distribuie acest articol: