Târgul Expoziţional Universal „Primăvara la Briceni 2018”

În perioada 10-13 mai 2018, la Briceni, se desfăşoară ediţia a II-a a Târgului universal expoziţional „Primăvara la Briceni”, la care participă 21 de agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, UTA Găgăuzia, raioanele Edineţ, Rîşcani, Ocniţa, Donduşeni şi Briceni.

Organizatorii şi partenerii evenimentului expoziţional sunt: filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova şi Consiliul raional Briceni cu scopul de a susţine şi promova producătorii autohtoni.

Directorul filialei Edineţ a CCI, Inna Stanciu, a menţionat că desfăşurarea târgurilor le oferă consumatorilor posibilitatea de a achiziţiona produse autohtone, originale, sigure şi diverse. „Vizitatorii târgului vor găsi aici diferite produse de larg consum, panificaţie, produse de patiserie, mezeluri, alte produse alimentare”, – a precizat Inna Stanciu.

Evenimentele expoziţionale rămân a fi o oportunitate pentru promovarea produselor companiilor autohtone. Scopul evenimentului organizat este susţinerea producătorului autohton, crearea premiselor pentru lansarea produselor competitive pe piaţă, un mod de stimulare a activităţii antreprenoriale. Nu în ultimul rând, acesta oferă posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, a face schimb de experienţă şi a cerceta piaţa din regiune. Participanţii au prezentat mărfuri de calitate, care au surprins plăcut vizitatorii.

Sursa citată a mai remarcat faptul că în perioada mai-iunie curent la Donduşeni şi Ocniţa vor mai avea loc târguri expoziţionale. Anual, filiala Edineţ a CCI a RM organizează 6 evenimente expoziţionale.

Distribuie acest articol: