Adunarea anuală a membrilor CCI RM la Edineţ

La 18 decembrie 2019 circa 50 membri ai Camerei de Comerţ şi Industrie a RM  s-au întrunit la Edineţ la tradiţionala adunare anuală, unde au fost prezentate activităţile pentru perioada decembrie 2018- decembrie 2019, s-au discutat problemele cu care se confruntă mediul de afaceri, au fost stabilite direcţiile prioritare de activitate a CCI RM pentru anul 2020.

Dnul Mihai Bîlba, vicepreşedintele CCI RM, a prezentat raportul activităţii Biroului Executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie pentru perioada decembrie 2018 – decembrie 2019.

Dna Inna Stanciu, directorul filialei Edineţ a CCI RM, a prezentat raportul activităţii filialei pe parcursul acestei perioadei , menţionând că a fost o perioadă plină de activităţi şi intensă, activităţile şi măsurile organizate în colaborare cu membrii CCI au avut un impact pozitiv asupra mediului de afaceri.

În cadrul adunării a avut loc şi o expoziţie în cadrul căreia au fost prezentate produse autohtone, lucrări handmade.

Membrilor CCI RM  le-au fost oferite cadouri personalizate.

Consiliile Raionale Edineţ, Briceni, Donduşeni şi Ocniţa, Primăria municipiului Edineţ, Primăria oraşului Donduşeni, Briceni, Ocniţa pentru colaborare fructuoasă şi pentru susţinerea mediului de afaceri din regiune au fost distinşi cu diplomă de graititudine al filialei Edineţ a CCI RM.

Colindătorii de la Gimnaziul “Grigore Vieru” din Edineţ au oferit un program cultural.

De menţionat, filiala Edineţ a CCI RM are 57 membrii CCI RM, dintre care 4 membrii noi  în anul 2019.

Distribuie acest articol: