Antreprenorii din Edineţ în vizită de studiu în Polonia

În perioada 28-31 mai 2019, 19 companii din Edineţ, Donduşeni, Briceni sunt în vizită la expoziţia China Homelife Show 2019, ediţia a VIII,  care este cel mai mare târg comercial pentru produsele din China în cadrul Centrului de Congrese și Expoziții Ptak Warsaw Expo din Nadarzyn, Varşava, Polonia.

La China Homelife Show 2019 participă circa 1200 de expozanți chinezi selectați din industrii precum electronica, materiale de construcție, mobilier, îmbrăcăminte și textile, iluminat, mobilier de casă.

În plus față de China Homelife Show, China Machinex se concentrează pe industria mașinilor.  Expozantii ofera cele mai bune produse din urmatoarele industrii: energie electrica si energie noua, masini, echipamente si scule.

Participanții la eveniment au la dispoziție o zonă specială –  ajutorul unui interpret, astfel încât comunicarea cu furnizorii chinezi este cât se poate de simplă.

Programul deplasării include lucrul la expoziţie, scopul stabilirii contactelor directe, discutarea aspectelor ce țin de exportul-importul de mărfuri şi servicii, posibilitatea fondării întreprinderilor mixte, participarea în cadrul programului de afaceri al expoziţiei.

De menţionat, filiala Edineţ a CCI RM a semnat acord de colaborare cu CCI Varşava, Polonia.

 

Distribuie acest articol: