Augustiniada 2019 la Edineţ

În perioada 20-23 august 2019 la Edineţ se desfăşoară Târgul expoziţional „Augustiniada 2019”, ediţia a IX-a, la care participă 26 agenţi economici, organizată de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldovei în colaborare cu Primăria mun.Edineţ şi Consiliul raional Edineţ la solicitarea membrilor CCI, producătorilor autohtoni, precum şi a comunităţii din regiune.

Tîrgul expoziţional „Augustiniada 2019” rămâne a fi o oportunitate pentru promovarea produselor şi serviciilor companiilor autohtone. Scopul evenimentului este susţinerea producătorului autohton, crearea premiselor pentru lansarea produselor competitive pe piaţă, un mod de stimulare a activităţii antreprenoriale. Nu în ultimul rând, acesta oferă posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, a face schimb de experienţă şi a cerceta piaţa din regiune.

Pe parcursul întregii perioade participanţii prezintă mărfuri de calitate, care au surprins plăcut vizitatorii.

La târg sunt expuse mărfuri de larg consum, produse alimentare, mărfuri industriale, rechizite şcolare etc.

De menţionat, expoziţia-târg „Augustiniada” se organizează anual, cu scopul de a încuraja şi facilita iniţierea relaţiilor de colaborare dintre întreprinzătorii autohtoni, a promova produsele şi serviciile acestora, a le propune vizitatorilor un spectru larg de mărfuri.

Distribuie acest articol: