Cu susţinerea Uniunii Europene tinerii din Edineţ şi-au dezvoltat abilităţile de leadership

În era digitală, totuşi leadership-ul este recunoscut ca fiind unul dintre ingredientele cheie în dezvoltarea performanţei personale şi organizaţionale. Trainerii Silvia Dulgheru şi Mădălina Randaşu la cel de-al 4-lea curs de instruire în leadership, organizat în data de 17 mai 2019 la Parcul Industrila Edineţ din cadrul proiectului „ Edineţ – Pol de creştere economică a regiunii de nord a Republicii Moldova” au dovedit faptul că abilităţile de lider se pot dezvolta prin educaţie şi practică lăsând în urmă viziunea limitată a liderului definit exclusiv prin calităţile sale.

Participarea la curs le-a adus celor 24 tineri modalităţi şi tehnici prin care au învăţat cum să devină lideri de succes, cum să inspire oamenii, să construiască munca în echipă şi cooperarea, cum să ridice moralul şi spiritul de echipă. Participanţii au primit un set de cunoştinţe cheie pentru excelenţa liderului cu aplicabilitate practică, ce ţine de managementul timpului, imagine şi impact, business development, au făcut master de excelenţă a liderului.

Pe final, participanţii au rămas impresionaţi de instruirea organizată, spunînd opiniile:

Ecaterina: “Trainingul mi-a oferit instrumente de lucru cu aplicabilitate ridicata pentru dezvoltare personală.”

Corneliu: “Instrumentele oferite sunt pe atât de practice şi de inteligente, pe cât sunt de uşor de învăţat şi de înţeles.”

Natalia: “Avantajul acestui program de leadership este acela că, fiind interactiv, ţi se pune la dispoziţie aplicabilitatea practică.”

Anastasia: “Am plecat de la training plină de inspiraţie şi cu un răspuns la toate situaţiile cu care mă confrunt!”

De menţionat, următorul curs de instruire pentru tineri ţine de dezvoltarea abilităţilor în 3D printare, care va fi organizat în iunie curent.

Distribuie acest articol: