Edineţ prezent la cea de-a XIX -a ediţie a “Fabricat în Moldova”

În perioada 29 ianuarie – 02 februarie 2020 la CIE “Moldexpo” Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) sub patronajul Guvernului Republicii Moldova a organizat cea de-a XIX-a ediție a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2020. Cu stand colectiv au fost prezenţi la expoziţie antreprenorii din raionul Edineţ, graţie suportului Consiliului raional Edineţ, secţia Economie.

Sloganul celei de-a XIX-a ediții este: Acasă. Autentic. Autohton.

Evenimentul a cuprins 3 măsuri: expoziția propriu-zisă, programul de afaceri și programul cultural.

Expoziția s-a desfășurat pe o suprafață de peste 3000 m2 cu peste 450 de agenți economici din toate raioanele republicii și a fost vizitată de peste 54 000 de persoane. Printre delegații oficiale de vizitatori străini se numără reprezentanți din România, Grecia, Italia, Lituania, Elveția, Ucraina, Belarus, Turcia, etc.

Standul Consiliului raional Edineț  a fost  amplasat în pavilionul central al CIE “Moldexpo”,  pe o suprafață de 12 m2 cu echipament expozițional necesar.

La această ediție, în premieră, a fost o amplasare specială a produselor ECO.

Afară, pe teritoriul C.I.E Moldexpo, pentru prima dată a fost amenajată o zonă specială în care vor fi expuse fructe și legume proaspete.

Brandul ”Din Inimă” a avut o prezentare de modă a articolelor realizate.

Cât despre programul de afaceri, acesta se va desfășura în toate zilele expoziției, a fost organizat un Forum Internațional de Afaceri, unde au participat peste 10 țări.

De menţionat, Consiliul raional Edineţ  susține și promovează producătorii din raion, participînd la acest eveniment de amploare.