Eveniment expoziţional la Donduşeni

Circa 20 de agenţi economici şi-au expus produsele la expo – târg „Ultima frunză 2018 la Donduşeni”, ediţia V-a, organizată de filiala Edineţ a CCI RM, Consiliul raional Donduşeni şi Primăria Donduşeni la data de 17-21 octombrie 2018.

Dna Inna Stanciu, directorul filialei Edineţ a CCI a accentuat: “ În cadrul expoziţiei sunt prezentaţi producătorii autohtoni cu mărfuri de larg consum: de la haine pentru maturi pâna la produse alimentare. Sper ca expoziţia să aibă succes atât pentru expozanţi, cât şi pentru cumpărători. Expo-târgul  constituie o platformă eficientă pentru întîlnirea producătorilor autohtoni, prelucrătorilor, prestatorilor de servicii şi consumatori”.

Expo-târgul va asigura accesul la diverse resurse pentru creşterea calităţii şi competitivităţii produselor autohtone, va oferi agenţilor economici posibilitatea de a găsi noi parteneri şi de a se familiariza cu cele mai bune practici în dezvoltarea unui business de succes.

Vizitatorii expo – târgului sunt mulţumiţi de organizare:

„La târg am cumpărat haine din Moldova, cusute la noi şi la preţuri foarte rezonabile”

„Târgul îmi oferă posibilitate să văd ce se mai produce”

„Am întâlnit producători de miere şi am discutat despre problemele noastre, deoarece şi eu albini. Am făcut schimb de experienţă”.

„Pentru noi este o sărbătoare.”

Participanţii vor prezenta pe parcursul a 4 zile o imagine desfăşurată a mai multor domenii ale  economiei,  contribuind la susținerea producătorului autohton, promovarea mărfurilor calitative și competitive pe piaţa internă şi externă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

Este de menţionat faptul, că filiala Edineţ în 2018 a organizat 7 expoziţii – târguri.

 

Distribuie acest articol: