Evenimentul expozițional „Fabricat în Euroregiunea „Prutul de Sus” la Cernăuţi, Ucraina

În perioada 03-05 octombrie 2019 reprezentanţii mediului de afaceri din Edineţ participă cu stand colectiv la evenimentul expozițional „Fabricat în Euroregiunea „Prutul de Sus” şi expoziția de specialitate „Bukdrev 2019” organizată la Cernăuţi, Ucraina.     

În cuvântul de salut dnul Vasyl Leahovici, preşedintele CCI Cernăuţi a spus: „ Evenimentul de astăzi a devenit o bună tradiție și o activitate importantă din punct de vedere economic, adună tot mulți participanți, antreprenori și industriași, vânzători și cumpărători din mai multe regiuni din Ucraina, Moldova şi România. Astăzi putem spune că reprezentanții ai celor aproape șaizeci de companii și antreprenori individuali care și-au anunțat participarea la acest eveniment vor deschide noi oportunități și perspective de dezvoltare a afacerii. A fost deosebit de îmbucurător să primim astăzi reprezentanţii județelor Botoșani și Marmureș din România și filiala Edineţ a CCI din Republica Moldova.”

Organizatorii, participanții și oaspeții expoziției de specialitate „Bukdrev 2019” și a expoziției „Fabricat în Euroregiunea „Prutul de Sus” au fost felicitați de președintele Consiliului Regional Cernăuți, dnul Ivan Muntean, care și-a exprimat recunoștința față de conducerea și specialiștii Camerei de Comerț și Industrie din Cernăuți pentru munca depusă pentru organizarea acestui eveniment. Nu este de mirare că una dintre sarcini ale Euroregiunii „Prutul de Sus” încă de la înființare și până în prezent este să fie sprijinită și să fie încurajată în mod eficient cooperarea între camerele de comerț și industrie şi mediul de afaceri ale regiunilor partenere.

De menţionat, Euroregiunea „Prutul de Sus” reunește regiunea Cernăuți a Ucrainei, județele Suceava și Botoşani România, raioanele din nordul Republicii Moldova, cu o suprafață totală de peste 29 mii km pătrați cu o populaţie aproximativ 3 milioane.

Distribuie acest articol: