Evenimentul „Tehnici de realizare a dorințelor”

Despre secretele reușitelor profesionale și personale, dar și despre cele mai grele momente din viața sa, s-a împărtășit dna Angela Cașcaval, directorul companiei de consultanță, în cadrul unei noi serii de evenimente lansate de Edineț Business Hub „La o cafea cu oameni de succes”.

La primul eveniment organizat „Tehnici de realizare a dorințelor” am avut parte de o „doză de inspirație” și o lecție de viață excepțională, de la o femeie extraordinară în tot ce face și care a demonstrat prin propria viață că orice dorință se poate realiza.

Întâlnirea cu Angela Cașcaval, femeia care reușește să-i inspire pe cei din jur, ne-a dat motivația gîndirii pozitive, dezvăluind din culisele istoriei sale cum a reușit, cum și-a realizat dorințele.

Mulțumim Angela Cașcaval pentru că a spars gheața în seria de evenimente, care ne-a dovedit că stă în puterea noastră să realizăm dorințele fie și chiar cele cosmic de fantastice și să generăm o schimbare pozitivă, iar în spatele succesului se află muncă, ambiţie şi determinare.

Cei 16 particpianţi au avut posibilitatea să pună toate întrebările care îi frământă și să-și formeze propria perspectivă asupra realizării dorinţei: de a se iniţia în business, de a alege o carieră profesională sau de a realiza dorinţa personală.

Participanta la eveniment şi-s expus opinia: „A fost un eveniment foarte util. Am făcut cunoştinţă cu mulţi oameni noi, oameni primitori, oameni plăcuţi sufletului. Doamna Angela Caşcaval ne-a împărtăşit despre succesul şi despre cele mai grele momente din viaţa sa. A demonstrat că orice dorinţă se poate realiza. Recomand tinerilor să participe la astfel de evenimente, au ce învăţa”

De menţionat, evenimentele v-or continua cu întălniri cu noi persoane.

Distribuie acest articol: