Selectarea prestatorului de servicii pentru organizarea evenimentului

  • 6 aprilie 2018
  • 5:00
  • Edinet

EU exampleSelectarea prestatorului de servicii pentru organizarea evenimentului – conferință de lansare a proiectului „Edineț – Pol de creștere economică în regiunea de nord a Republicii Moldova”

Proiect: „Edineț – Pol de creștere economică în regiunea de nord a Republicii Moldova” este implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Integrată şi Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova, finanţat cu suportul Uniunii Europene, în cadrul iniţiativei “Primarii pentru Creştere Economică” (M4EG).

Obiectul achiziţiei:  servicii de organizare a evenimentului – conferința de lansare a proiectului „Edineț – Pol de creștere economică în regiunea de nord a Republicii Moldova” în mun.Edineţ.

Achizitor: Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, anunţă concursul de selectare a unui prestator de servicii pentru organizarea evenimentului – conferință de lansare a proiectului „Edineț – Pol de creștere economică în regiunea de nord a Republicii Moldova” în mun.Edineţ pentru data de 25 aprilie 2018. Prestatorul va oferi servicii conforme standardelor europene de calitate.

Cei interesaţi să participe la licitaţie pot solicita caietul de sarcini la adresa electronică: m4eg.edinet@gmail.com sau istanciu@mail.ru

Persoana de contact: Inna Stanciu, coordonator Comunicare şi Business Promovare.

Telefon de contact: 069575421

Oferta financiară poate fi expediată electronic la adresa m4eg.edinet@gmail.com sau istanciu@mail.ru, cu subiectul “(Denumirea Companiei) oferta servicii de organizare eveniment”

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 6 aprilie 2018, ora 17:00.

Ofertele depuse după termenul limită vor fi respinse.

Distribuie acest articol: