Expoziţia “China Homelife Show 2017”, 06-08 iunie 2017

Un grup de 30 operatori economici, reprezentanţi ai diferitor sectoare din nordul republicii, a participat la un important eveniment – expoziţia China Homelife Show 2017, care a avut loc în perioada 06-08 iunie 2017 în or. Varşovia, Polonia.

Această activitate expoziţională a fost dedicată maximizării oportunităţilor de reţea pentru importatori, comercianţi cu ridicata şi cumpărători de volum cu producător de încredere din China.

Astfel de activităţi expoziţionale ca CHINA HOMELIFE anual se organizează în 9 ţări ale lumii – Brazilia, Turcia, Africa de Sud, Polonia, Egipt, Kazahstan, Iordania şi India.

Anul acesta în Polonia la expoziţie au participat peste 6.000 de producători chinezi.

Standurile expozanţilor au fost vizitate de circa 80.000 de vizitatori. Secţiunile de bază au cuprins textile si articole de îmbrăcăminte, materiale de construcţii, electrocasnice, obiecte de iluminat, articole de uz casnic, cadouri.

La expoziţie a fost implementată o nouă iniţiativă de preselecţie şi pre-aranjare a întâlnirilor între cumpărători şi furnizori. Pentru echipa din nordul republicii au fost aranjate întâlniri cu cei mai potriviţi furnizori. Matchmaking a avut ca scop să ajute cumpărătorii să se întâlnească cu furnizorii calificaţi chinezi în cel mai simplu mod. La fel, au fost acordate servicii de traducere din chineză pentru a facilita negocierile dintre furnizori şi cumpărători.

Este de menţionat faptul, că echipa de operatori economici moldoveni a revenit în ţară cu 12 intenţii de colaborare.

Distribuie acest articol: