Expoziţia-târg „Augustiniada 2018”, ediţia a VIII

În perioada 21-24 august 2018 la Briceni se desfăşoară expoziţia-târg „Augustiniada 2018”, ediţia a VIII, la care participă 22 agenţi economici din toată republica. Expoziţia-târg este organizată de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în colaborare cu Consiliul raional Briceni la solicitarea membrilor CCI a RM, producătorilor autohtoni, precum şi a comunităţii din regiune.
Expoziţia-târg „Augustiniada 2018” rămâne a fi o oportunitate pentru promovarea produselor şi serviciilor companiilor autohtone. Scopul evenimentului este susţinerea producătorului autohton, crearea premiselor pentru lansarea produselor competitive pe piaţă, un mod de stimulare a activităţii antreprenoriale. Nu în ultimul rând, acesta oferă posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, a face schimb de experienţă şi a cerceta piaţa din regiune.
Pe parcursul întregii perioade participanţii prezintă mărfuri de calitate, care au surprins plăcut vizitatorii.
La expoziţia-târg sunt expuse mărfuri de larg consum, produse alimentare, mărfuri industriale, rechizite şcolare etc.
În cadrul evenimentului a fost promovat proiectul ”Edineț – Pol de creștere în regiunea de Nord a Republicii Moldova”, susținut de Uniunea Europeană în cadrul Inițiativei ”Primării pentru Creștere Economică”, implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Asociația Obștească ”Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată”.
Dna Inna Stanciu le-a propus leaflete şi broşure cu datele de contact a echipei de implementare a proiectului pentru dezvoltarea posibilelor intenţii de colaborare în proiect sau pentru posibilitatea de a deveni beneficiar direct al proiectului.
De menţionat, expoziţia-târg „Augustiniada” se organizează anual, cu scopul de a încuraja şi facilita iniţierea relaţiilor de colaborare dintre întreprinzătorii autohtoni, a promova produsele şi serviciile acestora, a le propune vizitatorilor un spectru larg de mărfuri.

Distribuie acest articol: