Primăvara aduce noi evenimente expoziţionale la Donduşeni

Agenţi economici din diferite regiuni ale ţării participă la ediţia a X-a a Târgului Expoziţional Universal “Primăvara 2020”, care se desfăşoară în perioada 19-22 februarie 2020 la Donduşeni. Evenimentul este organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Primăria oraşului Donduşeni şi Consiliul Raional Donduşeni.

“Filiala Edineţ a CCI este una dintre cele mai active organizaţii ce desfăşoară activităţi expoziţionale în regiune, multe dintre care au devenit tradiţionale. Datorită parteneriatului eficient, astăzi participăm la inaugurarea ediţiei a X-a a Târgului Expoziţional Universal “Primăvara 2020″, care este un instrument complex şi eficient de marketing şi schimb de experienţă pentru întreprinzători”, a spus Inna Stanciu.

La eveniment, vizitatorii pot procura produse alimentare, articole de artizanat, mărfuri de uz casnic, produse cosmetice ş.a.

Printre cei 19 agenţi economici participanţi la târg se numără întreprinderi din mun. Chişinău şi Bălţi, Briceni, Rîşcani, Donduşeni, Edineţ, Comrat, Ungheni.

De menţionat, că pe parcursul anului 2019 filiala Edineţ a CCI a organizat 9 evenimente expoziţionale în Edineţ, Briceni, Donduşeni şi Ocniţa.

Distribuie acest articol: