Târgul expoziţional „Caleidoscopul verii 2017”, ediţia a XV-a

Peste 35 agenţi economici participă la Edineţ la Târgul expoziţional „Caleidoscopul verii 2017”, ediţia a XV-a, organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova în colaborare cu Primăria mun. Edineţ în perioada 12-16 iulie 2017.

La ceremonia de inaugurare a târgului, directorul filialei Edineţ a CCI a RM, D-na Inna Stanciu, a menţionat că bunele relaţii de colaborare dintre filială şi autorităţile publice locale au permis să le ofere locuitorilor şi oaspeţilor oraşului Edineţ un eveniment expoziţional, scopul fiind susţinerea producătorului autohton, crearea premiselor pentru lansarea produselor competitive pe piaţă şi ca rezultat este ca un mod de stimulare a activităţii antreprenoriale.

În cuvântul de salut, D-nul Constantin Cojocari, primarul municipiului Edineţ, a accentuat că târgul expoziţional rămâne a fi o oportunitate pentru promovarea produselor şi serviciilor companiilor autohtone. Nu în ultimul rând, acesta oferă posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, a face schimb de experienţă şi a cerceta piaţa din regiune.

Pe parcursul întregului târg participanţii prezintă mărfuri de calitate, care surprind plăcut vizitatorii. La târg sunt expuse mărfuri de larg consum, produse alimentare, mărfuri industriale, rechizite şcolare, servicii bancare etc.

De menţionat, Târgul expoziţional se va petrece până duminică, 16 iulie 2017.

Distribuie acest articol: