Tîrgul expoziţional universal „Caleidoscopul verii 2018”

21 agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Briceni, Rîşcani, Ungheni, Rîbniţa şi regiunea Ivano-Francovsk, Ucraina, participă la cea de-a XVI-a ediție a tîrgului expoziţional universal „Caleidoscopul verii 2018″, ce se desfășoară în perioada 19-22 iulie 2018 la Edineţ.

Târgul este organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie RM în parteneriat cu Primăria mun.Edineţ şi Consiliul raional Edineţ.

Potrivit dnei Inna Stanciu, directorul filialei Edineţ a CCI, târgul „Caleidoscopul verii 2018″ demonstrează realizările întreprinderilor autohtone şi reprezintă un spaţiu favorabil pentru schimbul de experienţă, asimilarea tehnologiilor moderne, stabilirea noilor contacte de colaborare, consolidarea și menținerea dialogului public – privat.

Tîrgul expoziţional universal „Caleidoscopul verii 2018” are drept obiectiv susţinerea agenţilor economici, prin extinderea pieţei de desfacere şi familiarizarea consumatorilor cu produsele şi serviciile autohtone, promovarea mărfurilor de calitate și competitive, stabilirea noilor contacte de afaceri.

În cadrul tîrgului expoziţional universal a fost prezentat proiectul „Edineț – Pol de creștere economică a regiunii de nord a Republicii Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Inițiativei „Primarii pentru creștere economică”, implementat de Primăria mun.Edineț în parteneriat cu Asociația Obștească „Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată” și Camera de Comerț și Industrie a RM.

Astfel, la banner-ul proiectului pentru vizitatori au fost distribuite leaflete și broșure, au fost lămurite posibilităţile de dezvoltare pentru comunitate prin stimularea creării de întreprinderi în regiunea Edineț, prin noi locuri de muncă, prin oportunități de dezvoltare.

De menţionat, că pe parcursul anului filiala Edineţ a CCI organizează 7 evenimente expoziţionale în Edineţ, Briceni, Donduşeni şi Ocniţa.

Distribuie acest articol: