Toamna de aur la Ocniţa

În perioada 11-13 septembrie 2019 la Ocniţa are loc expoziţia – târg „Toamna de aur ”, ediţia a V-a.

Peste 20 de agenţi economici participă la târgul expoziţional organizat de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldovei în colaborare cu Consiliul raional Ocniţa.

La ceremonia oficială de inaugurare a târgului, la care au participat dnul Vasile Romaniuc, preşedintele raionului Ocniţa şi dna Inna Stanciu, directorul filialei Edineţ a CCI  RM, a menţionat că bunele relaţii de colaborare dintre filială şi autorităţile publice locale au permis să le ofere locuitorilor şi oaspeţilor oraşului Ocniţa un eveniment expoziţional.

În cuvântul de salut, D-na Inna Stanciu, director al filialei Edineţ a CCI a accentuat că târgul expoziţional „Toamna de aur la Ocniţa”  rămâne a fi o oportunitate pentru promovarea produselor şi serviciilor companiilor autohtone. Scopul evenimentului a fost susţinerea producătorului autohton, crearea premiselor pentru lansarea produselor competitive pe piaţă, un mod de stimulare a activităţii antreprenoriale. Nu în ultimul rând, acesta oferă posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, a face schimb de experienţă şi a cerceta piaţa din regiune.

La expoziţia – târg au fost expuse mărfuri de larg consum, produse alimentare, mărfuri industriale.

De menţionat, expoziţia-târg se organizează anual, cu scopul de  a încuraja şi facilita iniţierea relaţiilor de colaborare dintre întreprinzătorii autohtoni, a promova produsele şi serviciile acestora, a le propune vizitatorilor un spectru larg de mărfuri.

Distribuie acest articol: