Tradiționalul iarmaroc “Петровский ярмарок” la Cernăuţi, Ucraina

În data de 6-7 iulie 2019 în Cernăuţi a fost organizat tradiționalul iarmaroc “Петровский ярмарок” de către Primăria Cernăuţi în parteneriat cu CCI Cernăuţi. În cadrul evenimentului expoziţional au fost pregătite o mulțime de acţiuni, distracții și bucate bucovinene pentru oaspeții târgului. La târg participă circa 700 de companii  și meşteri artizanali din Ucraina. 
La ceremonia de deschidere a târgului au participat domnul Mihai Bîlba, vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și dna Inna Stanciu, directorul filialei Edineț a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. În discursul său de salut, domnul Bîlba și-a exprimat încrederea că târgul va contribui la deschiderea de noi oportunități pentru antreprenori, le-a  dorit succes și va oferi oportunităţi de implementare a ideilor de afaceri și va dezvolta în continuare cooperarea dintre Moldova și Ucraina.

De menționat, Camera de Comerţ şi Industrie a RM are relaţii de colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Cernăuţi, Ucraina pe parcursul a 20 ani.

 

 

Distribuie acest articol: