Expo-târgul “Pentru Voi femei frumoase” la Edineţ

În perioada 12-15 februarie 2020, la Edineţ, se desfăşoară ediţia a IV-a a Expo-târgului “Pentru Voi femei frumoase”, la care participă circa 30 agenţi economici din municipiile Chişinău şi Bălţi, raioanele Sângerei, Soroca, Cimişlia, Edineţ, Ocniţa, Donduşeni şi Briceni. Organizatorii şi partenerii evenimentului expoziţional sunt: filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Primăria municipiului Edineţ. Organizatorii şi-au unit puterile pentru a susţine şi promova producătorii autohtoni.

Dnul Constantin Cojocari, a menţionat necesitatea astfel de evenimente: „De fapt, târgul a devenit deja o tradiţie şi se bucură de succes atât în rândul agenţilor economici, cât şi a populaţiei din regiune”.

Directorul filialei Edineţ a CCI, Inna Stanciu, a menţionat că desfăşurarea târgurilor le oferă consumatorilor posibilitatea de a achiziţiona produse originale, sigure, diverse. “Vizitatorii târgului vor găsi aici diferite produse de panificaţie, produse de patiserie, mezeluri, fructe şi legume, alte produse alimentare”.

Cei care vor să-şi completeze garderoba de primăvară şi să se pregătească cu cadouri pentru Mărţişor, sunt aşteptaţi cu drag în piaţa centrală.

Anual, filiala Edineţ a CCI a RM organizează 9 evenimente expoziţionale.

Distribuie acest articol: