Adunarea generală a membrilor CCI RM

La 19 decembrie 2018 membri ai Camerei de Comerţ şi Industrie a RM din nordul republicii s-au întrunit la tradiţionala adunare anuală, unde au fost prezentate activităţile pentru perioada anului 2018, s-au discutat problemele cu care se confruntă mediul de afaceri, au fost stabilite direcţiile prioritare de activitate a CCI RM pentru anul 2019.

Dnul Sergiu Harea, Preşedintele CCI RM a prezentat raportul activităţii Biroului Executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie pentru anul 2018, menţionând că a fost o perioadă plină de activităţi şi intensă, activităţile şi măsurile organizate în colaborare cu membrii CCI au avut un impact pozitiv asupra mediului de afaceri.

Dna Inna Stanciu, directorul filialei Edineţ a CCI RM, a prezentat raportul activităţii filialei pe parcursul perioadei date.

În cadrul adunării a avut loc informarea cu privire la proiectul ”Edineț – Pol de creștere în regiunea de Nord a Republicii Moldova”, susținut de Uniunea Europeană în cadrul Inițiativei ”Primarii pentru Creștere Economică”(M4EG).

Proiectul este implementat de Primăria municipiului  Edineț în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Asociația Obștească ”Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată”.

Dna A.Reșetnicov, managerul de proiect a prezentat proiectul, spunând că valoarea proiectului nu este mică, ea fiind de 644 mii euro, oportunitățile oferite de proiect sunt și mai impunătoare: fiindcă în baza acestor mijloace va fi construită o hală cu o suprafață de circa o mie două sute metri patrați, în clădirea administrativă a parcului în 10 birouri va fi inaugurat un incubator pentru tineri antreprenori, va fi creat business hub-ul pentru networking, echipată  sala de training IT, sală de conferințe în sediul Business Incubatorului, dezvoltate facilităţi de catering, creată zona verde de recreare.

Consiliile Raionale Edineţ, Briceni, Donduşeni şi Ocniţa, Primăria municipiului Edineţ, Primăria oraşului Donduşeni pentru colaborare fructuoasă şi pentru susţinerea mediului de afaceri din regiune au fost onoraţi cu medalia filialei Edineţ a CCI RM.

În cadrul adunării a avut loc şi o expoziţie în cadrul căreia agenţii economici au prezentat produse autohtone, lucrări handmade.

Membrilor CCI RM Moş Crăciun le-a oferit cadouri personalizate.

În cadrul adunării a fost organizată o tombolă, astfel membrii CCI RM s-au bucurat de surprize şi cadouri.

Colindătorii de la Staţia tinerilor tehnicieni Edineţ şi urătorii de la Asociaţia Raională de Educare a Adulţilor Prutul de Sus au oferit un program cultural.

Distribuie acest articol: