Expoziţia-târg „Augustiniada 2017”, ediţia a VII-a, mun. Edineţ, 17-20 august 2017

În perioada 17-20 august 2017 la Edineţ se desfăşoară expoziţia-târg „Augustiniada 2017”, ediţia a VII-a. Circa 30 agenţi economici participă la târgul expoziţional la Edineţ.

Expoziţia cu vânzare este la a şaptea ediţie, fiind organizată de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldovei în colaborare cu Primăria Edineţ la solicitarea membrilor CCI, producătorilor autohtoni, precum şi a comunităţii din regiune.

La ceremonia oficială de inaugurare a târgului, la care au participat d-nul Constantin Cojocari, primarul de Edineţ,  d-na Inna Stanciu, directorul filialei Edineţ a CCI a Republicii Moldova, a menţionat că bunele relaţii de colaborare dintre filială şi autorităţile publice locale au permis să le ofere locuitorilor şi oaspeţilor oraşului Edineţ un eveniment expoziţional.

Expoziţia-târg „Augustiniada 2017” rămâne a fi o oportunitate pentru promovarea produselor şi serviciilor companiilor autohtone. Scopul evenimentului este susţinerea producătorului autohton, crearea premiselor pentru lansarea produselor competitive pe piaţă, un mod de stimulare a activităţii antreprenoriale. Nu în ultimul rând, acesta oferă posibilitatea de a stabili contacte de afaceri, a face schimb de experienţă şi a cerceta piaţa din regiune.

Pe parcursul întregii perioade participanţii prezintă mărfuri de calitate, care au surprins plăcut vizitatorii.

La expoziţia-târg sunt expuse mărfuri de larg consum, produse alimentare, mărfuri industriale, rechizite şcolare, servicii bancare etc.

De menţionat, expoziţia-târg „Augustiniada” se organizează anual, cu scopul de a încuraja şi facilita iniţierea relaţiilor de colaborare dintre întreprinzătorii autohtoni, a promova produsele şi serviciile acestora, a le propune vizitatorilor un spectru larg de mărfuri.

Distribuie acest articol: