Formare continuă profesională a colaboratorilor din cadrul IMM-urilor

La data de 18 iunie 2019 filiala Edineţ a CCI RM a finalizat cursul de Contabilitate şi 1C pentru formarea profesională continuă a contabililor din cadrul IMM-urilor. Cursul a durat două luni, timp în care 9 participanţi au făcut cunoştinţă atât cu partea practică cât şi cu cea teoretică.

În urma participării la acest curs cursanţii au învăţat să interpreteze corect baza legală privitoare la documentele contabile, să înţeleagă modul de efectuare a analizei contabile, cunoscând astfel efectul operaţiilor asupra patrimoniului companiei, au învăţat să utilizeze softul pentru generarea documentelor contabile, au primit soluţiile potrivite la problemele din practica de zi cu zi de la un specialist în domeniu.

Cursanţii au completat facturile fiscale, au calculat salariul angajaţilor, au elaborat dările de seamă, au întocmit bilanţul contabil şi rapoarte financiare.

Frecventarea orelor a permis participanţilor să înveţe lucruri practice de la un trainer cu multă experienţă în domeniu.

La sfârşitul instruirii au primit certificatele eliberate de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Reamintim, că în luna iulie va urma următorul curs de Contabilitate şi 1C. Grăbiţi-vă să vă înscrie-ţi la curs la sediul filialei: mun.Edineţ str.Independenţei 47 sau la telefonul 024621063.

DSC_0824

Distribuie acest articol: